Καλώς ήρθατε στο blog μας

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών
Η εταιρεία Πρωτότυπον, εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@prototypon.gr ή στο prototypon@gmail.com το αργότερο εντός 24 ωρών από την παραλαβή του.
Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι η εταιρεία μας δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές προϊόντων, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).
Σε αυτές τις περιπτώσεις το Πρωτότυπον αποδέχεται επιστροφή προϊόντος και εκτελείται εκ νέου άμεσα για να παραληφθεί σωστό και άρτιο.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Υπάρχει η πιθανότητα (ελάχιστη) να θεωρήσετε ότι κατά την παραλαβή ενός προϊόντος υπάρχει μια μικρή διαφορά στα χρώματα.
Η παραπάνω πιθανότητα έγκειται στο γεγονός ότι η κάθε οθόνη ενός υπολογιστή ή ενός κινητού έχει διαφορετικά ανάλυση χρωμάτων, οπότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ποιότητα ή στα χρώματα του προϊόντος.

Το προϊόν που παραγγέλνετε είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Το Πρωτότυπον σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο του κειμένου, των ονομάτων ή της ευχής που επιθυμείτε να τυπώσετε με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:
* Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας
* Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή χρειαστεί να κάνετε στο δημιουργικό του προϊόντος.

1. Τα κουπόνια δεν είναι ονομαστικά , αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email που θα δηλωθεί από τον εκάστοτε πελάτη κατά την πραγματοποίηση της αγοράς του και ενσωματώνουν την αξία του προ-αγορασθέντος προϊόντος (οι αξίες & η διαδικασία αξιοποίησης των κουπονιών περιγράφονται αναλυτικά στην περιγραφή της εκάστοτε προσφοράς)
2. Μετά το πέρας των 30 ημερών από την αρχική ημέρα λήξης του/των κουπονιού/νιων σας , η αξιοποίηση τους δεν θα είναι δυνατή.
3. Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά / ενέργεια / έκπτωση.
4. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού.
5. H εταιρεία μας δεν διενεργεί έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτό.
6. Στην περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να γίνει πριν την εκτέλεσή της από εμάς, άρα κατά συνέπεια εντός 24 ωρών , επικοινωνώντας με την εταιρεία μας αμέσως μέσω mail.
8. Επιστροφή Χρημάτων ή Επιστροφή Προϊόντων δεν γίνονται μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, διότι τα προϊόντα μας δημιουργούνται μόνο κατόπιν παραγγελίας είτε είναι προσωποποιημένα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να πουληθούν μεταγενέστερα.
9. Επιστροφή Προϊόντος μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ σε περίπτωση που υπάρχει κάτι ελαττωματικό κατασκευαστικά ή φθορές στο προϊόν/προϊόντα κατά την άφιξη. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail επισυνάπτοντας μια φωτογραφία που να δείχνει το πρόβλημα και η εταιρεία μας θα σας το αντικαταστήσει αμέσως.